Sealihašnitsel
november 30, 2017
Kodune valik /arvestus ühe inimese kohta
november 30, 2017

Traditsiooniline (arvestus ühe inimese kohta)

13.00 

Arvestuslik portsjon ühe inimese kohta:

– Traditsiooniline kartulisalat (kartuli-seapraesalat) 100 g.
– Oasalat singiga (majoneesi või pestoga) 80 g.
– Täidetud munad (traditsioonilised, kiluga või forellimarjaga) 1,5 tk.
– Singirullid juustu ja küüslauguga 1,5 tk.
– Kala taignas tatari kastmega 50 g.
– Lavaširull (salaamiga) 25 g.
– Liha marinaadis 50 g.
– Leib, maitsevesi

Kategooria:
Kirjeldus

Arvestuslik portsjon ühe inimese kohta:

– Traditsiooniline kartulisalat (kartuli-seapraesalat) 100 g.
– Oasalat singiga (majoneesi või pestoga) 80 g.
– Täidetud munad (traditsioonilised, kiluga või forellimarjaga) 1,5 tk.
– Singirullid juustu ja küüslauguga 1,5 tk.
– Kala taignas tatari kastmega 50 g.
– Lavaširull (salaamiga) 25 g.
– Liha marinaadis 50 g.
– Leib, maitsevesi